2011 m. birželio 2 d., ketvirtadienis

Mixi dienorascio kopija

Mano japonu kalba tragiska, plius rasyta mazai galvojant, todel iskart atsiprasau. Atsiprasau ir tu,kas negali perskaityti, bet.. Versti neturiu nuotaikos.

私は憂鬱状態であった。 
何か、日本に来るのは私の夢だったけど、どんどん引き籠もりになると思う。 
知り合いがたくさんあるけど、親しい友達が1人さえいない。だから、毎日私は淋しい。 
時々、散歩だけしたいけど、だれもがない。実は、そんな感じはダギヤさんはイギリスに行ったばっかりがある。彼女をすごく恋しいよ!いつでも、どこでも連絡を出来た。「おい、それがやろうか!」と言ったら、やった。 
フォト フォト 
朝の5時に散歩は最高だった。 
 
居酒屋にもよく行った~!  

春日井もすごい田舎だ。これはなにもがないよ!! 
お金問題も憂鬱をする。毎月、8万円を貰っているけど、療費は5万だ。 今学期、アルバイトが出来ないことによってこれは大変だ。 
授業さぁ・・・またつまらない!文法と読解は面白いけど、他は死だ。 本当に中学校らしい。毎日、宿題がある。授業もサボるのはだめだ。 先生は私たちを阿呆のように扱っている。これはメンドクサイ! 
じゃ、最近色々な感じがる。 
今夜、何も考えず、音楽を聞いて、ビールを飲む。 
それは魂の薬だ・・・・

4 komentarai:

  1. すぐ良くなってね!私は本当に心配するよ、ギンちゃんはすごく賢いと優しい人ですから。*Big HUG*

    AtsakytiPanaikinti
  2. Hey, atrodo, kai vakar kad ir nelabai vykusiai, del kalbos barjero, issakiau viska - kazkaip palengvejo. Siandien, kad ir slogi nuotaika nelabai kur dingo, bet vel turiu jegu ir noriu stengtis. Bandau naujom akim ziuret i viska.

    Siandien praktiskai ikalbejau visus uzseniecius padaryt party susipazinimo su barako gyventojais (ok veloka, bet px, nes valgyklos atmosfera uzknisa). Bet jau kai liko tik vienas zingsnis - pakalbet su lyderiu barako, nes valdytojai kaip ir per daug nesipriesino, nepaisant ju lb issigandusio veido, puse zmoniu pasiplove. tai va ir toliau sedesim kaip raupais apsikrete.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ei,mergyt,laikykis! Greitai as atleksiu ir gal bent mane aplankyt galesi ar as tave ( jeigu as isvis isvaziuosiu)

    Man ir neramu del to, kad kai mazi miestai,nera aks veikti (nes negyvensiu as Osakoj, as busiu kitoj prefekturoj, gerokai uz Osakos,pasirodo :/) bet manau,kad imanoma rasti ka veikti. Mums kazkuris destytojas pasake: pirmas dalyaks ka apdarykit, nueikit i artimiausia local ramen shop ir susidraugaukit su zmonem ten, tada ir daugiau naujienu suzinosit,praplesit akirati, japonu pageres,pazinsit apylinkes ir ismoksit triuku kaip pigiai praleisti laika.
    Zinau,kad lengva kalbet,kai ten neesi ir ilgesys draugu ir visko visada apima,mane apemes jau 2 metus, bet ka padarysi, reikia naudotis proga ir kiek imanoma daugiau pasiimti is to ka turi!
    O jei kiti uzsienieciai lievi,mesk juos lauk ir kaip nors gal su japonais susidraugauk!

    ギンタレなら、きっと出来るよ!優しくて、頭のいいギンちゃんなら、何も出来るじゃん!結局今まで一生懸命頑張ってきたので、捨てずに、大事にすればいいじゃないか?出来る限り、いや、出来るだけもっと経験すればいいじゃん!あっとゆうまに通してしまうから>。<後悔しないようにすればいいじゃん!
    皆も応援しているから!

    Mylim tave ir palaikom, neesi viena! ♥
    Mazuose dalykuose laime ir daznai save pazisti labai gerai tokiu metu ir zinai,ka daryti toliau!


    (hughughug* sapalioju turbut, ens nuo pasiruosimo egzam nupusus (faking statistika japonu kalba uzmuse pilkasias lasteles mano) bet tikrai,laukiu ensulaukiu, kol susimatysim ir eisim kartu uzkast ramen ^_^ fangrilindamos del senu geru laiku!~

    AtsakytiPanaikinti

 
Blog Design by Ammupappa