2011 m. kovo 16 d., trečiadienis

Skrydis

Kai tik suzinojau, kad tikrai vaziuoju i Japonija, nusipirkau ir bilietus. Nelabai zinojau kokios kainos skrydziu, bet, manau, kad radau uz puikia kaina. I viena puse 1246+51LT(uz lagamina airBaltic). Su juo skridau iki Kopenhagos, o ten persedau i SAS.

Kad isvaziuoju ten, kur tiek ilgai norejau atekti, nesusivokiau iki paskutines dienos beveik. Ypac po ivykiu JP. Vaziuojant i Ryga buvo smagu, taciau skrydis i Danija buvo toks ech, nu jo... bet va kai jau gavau boarding pass iki Naritos ir nuejau prie vartu, nebegalejau nustygt vietoj. Aplink praktiskai vien japonai, o uzsenieciai atrdo kaip ne ten pateke. ir is viso gal kokius 4-5 suskaiciavau kol laukiau.

Nusileidus Danijoj, buvo siek tiek streso, nes taip ok as jau pusiaukelej, o kur dbr eit, nes vienur tikrina pasus, o kitur jau parduotuves. Bet greit susiradau zemelapi, nuejau i registracija, pasiemiau bilieta, praejau ta pasu kontroles skyriu ir vuolia! Jau stoviu prie vartu ir laukiu lektuvo. Viskas praejo daug greiciau nei tikejaus, bet gal del to, kad turejau puiku uzsiemima - stebet zmones.

Belaukiant padave Asahi shinbun (vieno is didziausiu jp laikrasciu) tarptautini leidima. Visi puole skaityt naujienu apie ivykius JP. Man pasiseke paciupt viena ir, bet paskui atidaviau senuku porai, nes buvo labai nusimine, kad negavo.

Taip besedint, uzmaciau baltus plaukus ir top mintis: Petras? Is pradziu nebuvau tikra, bet jau ilipus i lektuva manes lauke staigmena - jis sedejo uz manes. Dievaz, esu toookia dekinga, kad manim pasirupino! pro formalumus buvo drasiau eit, nes vistik veziau mesos, o deklaracijoj nezymejau to. Naritoj ir padejo ieskot wasediskiu, paskambino jiems kai niekaip neradom.

Skrydis nuobodus buvo, bet man patiko sekt lektuvo judejima zemelapy. Skridom 10-11km auksty apie 900km/h greiciu. ilga laika maniau, kad negalesiu pamiegot, nes niekaip neisipatoginau, bet galiausiai susivokiau,kad nesimiega del to, kad lt dar tik 8h vakaro ^^ paskui kokias 4h pamiegojau norm.
SAS yra nerealus. Visur jauti kaip tavim rupinas stengias.maistas super ir siaip nzn likau lb patenkinta. IR aisku nebutume lituviai, jei nepasiimtume kazko kaip suvenyro. pasiemiau uzklota, nes pasirode naudingas ir siltas daiktas.

Atskridus as taaaip dziaugiaus, kad turiu cia draugu, kurie rupinas, o ypac Teppei. Dievaz, myliu ji uz viska ka del manes padare. Kadangi del zemes drebejimo visam Tokyo taupoma elektra rimtai, tai traukiniai nevaziavo. todel manes atvare paimt su teciu su masina. paskui juokes, kad vaziavom gal pusvalandi, o as visai nesnekejau su teciu.

Kol kas tiek. Dabar jau lekiu i orientation.

4 komentarai:

  1. Kad kažin ar užklotėlis yra duodamas išsinešimui :-D O šiaip tai turėtų būti labai smagūs pirmieji atvykimo į Japoniją įspūdžiai ir gerai, kad yra iš karto draugų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Linai, aisku,kad neduodamas, bet....

    AtsakytiPanaikinti
  3. Įtariu, kad įvertinai maniškį:)

    AtsakytiPanaikinti

 
Blog Design by Ammupappa