2011 m. kovo 19 d., šeštadienis

6日:KappaZushi

Per pusrycius su amerikieciu, Joe berods vardas, susitarem, kad eisim papietauti kartu, nes siandien barake duoda tik pusrycius, o ryt negausim nieko. Apie 13h isvarem i KappaZushi. Prisijunge ir kitas amerikietis, kuris zalias kaip ir as cia. Iki kavinukes reikia paejet gal koki 20min, bet tikrai verta! Jie turi ta beganti takeli, ant kurio sudeti visi sushi ir reikia issirinkti ka nori valgyt ir tiesiog ciupti. Jei nerandi pageidaujamo patiekalo ar nori kazko spec is papildomo meniu, gali issirinkti per kompiuteri ir pas tave atleks mazas shinkansenas su uzsakymu.

Vienos lekstutes, kurioje yra du sushiukai kaina ¥105~3LT Kai kurie patiekalai kainuoja daugiau, bet tada pries juos parasyta, jog kaina kita. Kas labiausiai nustebino, kad jie turi sushi ant kurio virsaus uzmesta rieke desros arba tas ju vadinamas hamburgeris aka mesa is jo. Ir geras dalykas tas, kad arbata (maccha) gali gerti kiek eina.
 Takoyaki

Pagaliau paragavau Takoyaki. Ir OMG kaip skanu!!!! Takoyaki - tai tokie burbuliukai is teslos, man atrodo, kurio viduje yra gabalelis astunkojo. Tik reikia valgyti atsargiai, nes vidus gali buti labai labai karstas. Nezinau koks sushi buvo tas, kur cia nuotraukoje, bet man labiausiai patiko. Speju,kad gal tunas, bet....

Siandien dar suzinojau, kad is poilsio kambario galim lyg ir imti bet ka ko reikia, nes tai kitu studentu palikti daiktai. Woohoo! pasiemiau dar viena adapteri elektrai ir siek tiek visokiu kremuku ir kitos kosmetikos. beeeet.... Stai del ko labiausiai apsidziaugiau:

Buvau ganetinai susinervavus,kad LT varianta teko isimti is rankinio bagazo, nes jo netikrino, o skrydis buvo nuobodokas. Bet sutapk man taip, kad rasiu knyga cia.
Ir jusu demesiui geriausias atradimas: GACKT  Mizerable photobook!

Kaip as cypiau kai radau! Reiks dar pasitikslint ar tikrai galima pasiimt. Dievaz cia viena is senesniu jo photobook. YAY!

2 komentarai:

  1. Oj, užpulsiu klausimais.

    1. Aktyvus aisvalaikis universitete (bendrabutyje)

    Ar yra sporto salė, treniruokliai, baseinas?

    2. Aktyvus laisvalaikis mieste

    Kino teatras, boulingas (nors tai gal labiau europietiška ar amerikoniška pramoga)

    3. Pasyvus laisvalaikis

    Telikas. Ką rodo? Kas įprasta pas mus: Takeshi pilis ir Banzuke ar yra normalaus žiūralo? Filmų, laidų?

    4. Maistas

    Ar bendrabutyje maitina "tikrai" japoniškai" ar sueuropietintai? Labai maistas skiriasi nuo europietiško? Užsinorėjus šaltibarščių gali gauti rūgpienio ar ko nors panašaus?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dear cruciare,
    thanks for using my template. Your blog is looking good. Your blog is listed in MY TEMPLATE USERS LIST in my blog AMMUPAPPAS TEMPLATE.

    AtsakytiPanaikinti

 
Blog Design by Ammupappa